gitar kid - kunci gitar Lirik lagu dayuni - ozi K - Gitar Kid --> qa
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik lagu dayuni - ozi K

Https://www.gitarkid.blogspot.com Gitarkid , chordmudah , simplechord Kunci gitar , chord, Chord gitar, dan, Lirik Lagu, kord gitar

Ozi k. - dayuni



Kula emong wes bli sanggup
Urip karo sampeyan
wateke doyan demenan
Oo.. Daripada di lelara
Mending sun milih pisah
Pegatan pegatan bae..ee..
E..ee.. E..ee..
E..ee.. E..ee..
Eeeee Daripada di lelara

Ngomonge sih setia
Tapi nyatane dusta
Kula sih bagen rangda
Sing penting bahagia
Timbang karo sampean
Sing s'lalu gawe lara
Bagen dadi dayuni
Dadi dayuni.. ye..
Rangda ayu jarang dikeloni

Ngomonge sih setia
Tapi nyatane dusta
Kula sih bagen rangda
Sing penting bahagia
Timbang karo sampean
Sing s'lalu gawe lara
Bagen dadi dayuni
Dadi dayuni.. ye..
Rangda ayu jarang dikeloni

Darpada di lelara

Ngomonge sih setia
Tapi nyatane dusta
Kula sih bagen rangda
Sing penting bahagia
Timbang karo sampean
Sing s'lalu gawe lara
Bagen dadi dayuni
Dadi dayuni.. ye..
Rangda ayu jarang dikeloni

Dadi dayuni.. ye..
Dadi dayuni.. ye..
Rangda ayu jarang dikeloni